De praktijk

In verband met het CORONA VIRUS is het volgende voor u van belang:

-Wij moeten ons houden aan de actuele aanwijzingen van het RIVM. Wij vragen u om dit ook te doen. Draag een mondkapje tot u in de stoel in de spreekkamer zit en gebruik de desinfecterende handgel.

-Behandelingen gaan door waar nodig en mogelijk en in afstemming met de client. Naast face-to-face contact is telefonisch consult, beeldbellen of emailcontact een alternatief.

-Als een client of therapeut door het RIVM genoemde klachten heeft, kan er geen face-to-face afspraak plaats vinden. In dat geval stellen we het op prijs als u uw maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt door weg te blijven.  

-Van kracht blijft dat we u vragen zo vroeg mogelijk door te geven wanneer u de afspraak wilt wijzigen/afzeggen. Geannuleerde afspraken op basis van het corona virus zullen niet in rekening gebracht worden. 

-Indien u contact wenst doe dit dan via het contactformulier op deze website of telefonisch, rechtstreeks met een van de therapeuten.

In onze praktijk werken vijf psychotherapeuten, ieder met een eigen psychotherapiepraktijk en allen overheidsgeregistreerd (BIG).

 

Ieder van ons heeft ruime ervaring als psychotherapeut / GZ-psycholoog. Ieder heeft zich in de loop der jaren verder geschoold in eigen specialismen.

 

Wij hebben intervisie en overleg met elkaar, verwijzen naar elkaar en nemen voor elkaar waar. In voorkomende gevallen kunnen we een psychiater raadplegen.